Semalam kisahnya membuat belian kali kedua di PG Mall untuk tahun 2018. haha nampak sangat bukan pembeli online tegar kan. Seingat Mas dulu pernah beli buku disini beberapa kali dan memang perasan ada satu perkara yang menarik bila buat belian disini iaitu:

  • ada kupon untuk diskaun lebih
  • dapat peluang join cabutan bertuah PG Mall yang mereka selalu buat setiap 2 minggu (kena tengok offer terkini k)
  • dapat insentif dalam bentuk tunai di C Wallet mas di akaun PG Mall

Haa cam tak caya jer kan, dah lah beli buku pastu dapat cash back masuk akaun kita. So semalam baru teringat lama dah tak buat belan di PG Mall. Tapi Mas tak adalah beli handbag ke perfume ke, mas beli keperluan bebarang dapur yang memang pakai selalu jer. Lama dah tak beli Milo, akhirnya semalam berjaya angkut Milo 1 tin, teh wangi sepeket, sabun basuh Attack dan few more rasanya di Mydin yang ada di PG Mall. Tunggu bebarang ni sampai nanti mas kongsi k.

Apa nak citernya adalah Mas dah mula ubah platform membeli barang keperluan dapur di kedai biasa like Mydin dan buat belian di PG Mall, masih di Mydin yang sama. Kenapa gigih benor Mas tukar platform belian ni? Sebab ia mudah hanya dihujung jari dan sangat menjimatkan masa sendiri. Nanti tunggu jer DHL/Poslaju hantar sampai depan pintu rumah. Dah tu dapat pulak cash back untuk belian tadi dan boleh guna untuk belian bulan depan.

Ater nak jimatkan duit haaa kat sinilah tempatnya. Bukan setakat jimat duit belanja tapi dapat pula jana pasif income. Eh biar betul Mas? Ya benar dan bukan ilusi. Inbox mas segera untuk detail lebih ya. Kita jana sama-sama, baru best! =)

Mohon sahabat daftar dulu disini untuk masuk PG Mall ya, bukan apa dah ada akaun kan senang insentif nak masuk.Klik sini

http://bit.ly/2MqV5Vh