Sejujurnya hati saya masih lagi dengan emas. 🥰

Cuma ini bagian saya berkongsi balik pengalaman dan pengetahuan yang sudah saya timba bersama mentor DT.
 
Sebab bagian kegembiraan diri kita ada hak kebahagiaan orang lain.
 
Sama seperti kita buat bisnes, dapat rezeki lebih. Wajib bayar zakat.👀 Sebab bagian rezeki kita ada rezeki orang lain.
 
So anggaplah ini masa untuk saya beri kepada komuniti wanita yang mungkin ada memerlukan sedikit sentuhan peribadi dari saya. 🥰
 
❤️ Untuk membuka ruang-ruang dirinya yang masih belum terbuka untuk berekspresi.
 
❤️ Untuk lebih terhubung dengan feminin energi iaitu melalui tubuh badannya sendiri.
 
❤️ Untuk lebih menerima fitrah diri yang penuh dengan sensualiti.
 
❤️ Untuk merasai deep selflove dan merasa selamat untuk jadi diri sendiri.
 
Ya saya nak kongsi dengan lebih ramai sahabat wanita yang rasa susah sangat nak meliuk lentuk dan orgasim. 😂
 
Saya kongsi short cut ilmu mahal mak DT ni haa dan of course alatnya adalah Fanaa. 💝
 
Tapi kepada yang sudi dan memerlukan saja. Plus ekslusif untuk di bimbing oleh saya juga. 😘
 
Senang supaya kita jadi wanita yang lebih surrender dengan fitrah diri yang sensual.
❤️
 
Jomlah siapa yang perlu short cut nak embrace sensualiti, insyaallah saya boleh bantu.
 
Jemput masuk grup tertutup saya sini
 
Kita ni mak mak biasa kerja sampai tak berapa nak ingat diri sendiri. 😍 Saya berani kata sebab saya pun dulu dalam kategori ni.😔
 

Kan nak beri yang terbaik untuk setiap tugas yang di amanahkan.

Apatah lagi bila berada di posisi tinggi di pejabat. Penuh dedikasi dan berdikari.
 
Semuanya bagus sebenarnya. Boleh jur. 😉
 
Tapi tulah kita ni sebagai wanita berkerjaya, tugasan tak abis takat tu jaa.
 
Balik rumah masih ada tugasan menanti. 😢
 
Urus keluarga, anak dan suami.
Huwaa penat dipejabat/ perusahaan tak habis lelah lagi. Tambah tanggungjawab di rumah.
 
Sampai waktu tidur badan memang dah flat sangatlah.
Masa berkualiti dengan pasangan kelaut. Dah masa dengan diri sendiri pun biasanya habis terkorban. 👀
 
Takpa lah esokkan masih ada! 😔

Begitulah rutin dan cycle sebuah kehidupan seorang wanita hebat merangkap isteri dan ibu.

Lama lama dari seorang yang ceria kita hilang esensi tersebut. Jadi sedikit pemarah atau mungkin makan dalam dek stress etc.
😭😭😭
 
Siapa ada simptom gini sejujurnya? 🙋🏻‍♀️
 
Kita tak perlu lepaskan tanggungjawab tersebut tetapi ada satu perkara yang kita boleh beri untuk diri sendiri.
 
Dengannya kita boleh hadapi semua tanggungjawab di atas dengan lebih harmoni dan gembira.
 
Dengan lebih sensual gitew! 💃😘
 
Saya dah laluinya. Saya dah cuba lebih dari setahun membadani skil nan satu ini.
 
Hingga solusinya saya bertemu sesuatu yang jauh lebih besar dalam diri saya semasa saya berada di dalam ehati love circle.
 
Sesuatu yang saya ada, sahabat semua pun ada. 😍
 
Sesuatu yang bila kita mula menerimanya, ia membuka ruang ekspresi yang jauh lebih baik dan harmoni.
 
Nak tahu ke apa citernya ni? Jemput masuk grup personal saya ek.
 
 
Kita avocadokan isu kat sana. 😂 Lebih feel gitew. ☺️
 
Nota: saya tak pasti topik ini menjadi pilihan saya selamanya atau sehingga waktu di tetapkan saja. Haha sebab ekslusif kot tak boleh dedah sangat kan. 😘