Di PG Mall (website e-commerce milik Public Gold), status sebagai customer biasa pun anda boleh jadi dropshipper.

Di kedai emas, jikalau anda recommend rakan beli di sana, anda tak dapat hadiah berbentuk tunai atau rebate.

Tapi di PG Jewel, kisahnya begini:

Katakan anda beli belian barang kemas berharga RM10,000 maka PG Mall akan bagi komisyen berdasarkan status ini:

Master Dealer: 2% (RM200)
Priority Dealer: 1.5% (RM150)
Normal Dealer: 1.0% (RM100)
Customer: 0.5% (RM50)

Okla tu kan. Kalau lebih banyak barang kemas terjual dengan anda sebagai introducer maka ia boleh jadi pasif income yang sangat bagus!

Ada lebih dari 600 desain barang kemas 916 merangkumi rantai, cincin, bangle dan gelang.

Jadi, tunggu apa lagi.

Daftar akaun PERCUMA anda di link ini. Ya lah nanti senang duit nak masuk dalam C-Wallet.

http://bit.ly/2rkwU5J

Kemudian sahkan pendaftaran anda. Dan tahniah, layak jadi dropshipper PG Jewel!

Lepas daftar, saya berikan pdf cara buat duit dengan PG Mall. Inbox facebook saya untuk sebarang pertanyaan.