Cantik desain terbaru ni dengan harga yang sangat berbaloi.

Ok maaf lambat Mas maklum kat sini. Desain edisi LUNAR ini sekarang ni di buka untuk tempahan awal atau PREORDER. Ia bakal dapat dalam masa sebulan di kaunter-kaunter Public Gold seluruh Malaysia. Harga asal setiap 1 gram diatas adalah RM250 tapi untuk anda yang mahu menempah lebih awal, Public Gold menawarkan dengan pakej menarik seperti di bawah:

  • 5 keping bersamaan 5 grams jongkong emas desain LUNAR SET
  • setiap satunya ada akreditasi LBMA
  • emas ketulenan 999
  • harga hanya RM950 untuk 5 keping
  • atau untuk anda yang nak order 1 keping hanya dengan harga RM190 (tambah kos postage RM10 jika order kurang dari 5 keping)
  • JIMAT RM300 untuk satu set LUNAR ni. Hmm berbaloikan.

Inilah masanya untuk mulakan simpanan emas anda, usah di tunggu lebih lama kerana nanti bila stok dah tiba, harganya tak akan dapat lagi camni. Lagi pun membeli emas ni ibarat seperti menukar duit tunai ke dalam bentuk yang lebih terjamin iaitu emas.

Cari asbab untuk anda bermula hari ini. Contohnya semalam anda ada satu kejayaan kecil seperti dapat close sale RM3000. So apa kata hadiahkan diri anda 1/3 keping gold bar ini sebagai tanda meraikan kejayaan diri anda hari ini.

Atau boleh jadi begini, semalam dapat kenaikan pangkat atau bonus atau apa saja kisah yang anda rasa boleh di raikan. Boleh jadi juga anda ada matlamat untuk simpanan buat umrah hujung tahun ni. Apa saja k dan mulakan menyimpan untuk diri anda sendiri terlebih dahulu. Bila dah buat ni, baru tau rasanya camana bila meraikan diri sendirinya manfaatnya sangatlah besar. Mas tulis berdasarkan pengalaman lepas, sukar nak raikan kejayaan diri walau nampak kecil. Tapi bila kejayaan orang lain cepat-cepat jer nak raikan, kesian tau kat diri kita. Haha isunya adalah raikan diri dan Mas suka meraikan kejayaan kecil dengan emas sebab selain boleh menjadi simpanan ia juga boleh memberi efek ketenangan kepada emosi.

Camana tu kan? Nantilah kita kisahkan bagaimana emas ni boleh menyembuhkan emosi dalam episod lain k. =) Hari ni nak maklumkan ini dulu. Jom! Ada yang nak mula, boleh wasap Mas di sini k.

KLIK > Post Views: 418