Contoh Jadual Ansuran Dealership Public Gold

Alhamdulillah dengan tawaran yang masih berjalan sekarang ini, ada seorang sahabat Mas yang berjaya menukar status dirinya dari penyimpan emas Public Gold kepada dealer Public Gold. Gara-gara peluang yang sangat best ini direbut dirinya. Hmm ya la kalau ikut syarat biasa nak jadi dealer Public Gold ni bukan sikit amaun yang kena buat simpanan emasnya, biasanya, di bawah ni Mas sertakan syarat minima biasa untuk dealer Public Gold k.

Normal dealer kena buat belian minima 200 gram dalam satu resit dengan anggaran RM42,400 sahaja

Ok nampak gayanya cam orang yang ada bajet tebal jer boleh jadi dealer kan. Tapi yang bestnya bebaru ni dalam fb live En Shukor Hashim, ada tawaran menjadi dealer hanya dengan minima belian emas RM5,000 dan yang paling tak masuk akal adalah boleh buat ansuran sebanyak 10 kali atau EPP10 (Easy Purchase Payment 10 kali). Rendah sangat tu dan insyaallah Mas yakin ia menjadi mampu milik untuk ramai orang juga dengan bajet yang sedemikian.

Justeru ni Mas nak kongsikan apa yang anda boleh dapat dengan menjadi dealer Public Gold(nanti boleh baca dalam ebuku atas talian yang Mas akan upload untuk tatapan semua k) dan gimana jadual ansuran bulanan tersebut. Seperti yang Mas maklumkan tawaran dalam post terdahulu seperti berikut:

TAWARAN DEALERSHIP PUBLIC GOLD
  • dengan hanya belian RM5,000 dan ke atas
  • turut beli pakej WEALTH CARD RM200 (ada kupon bernilai RM350 untuk emas dan perak)
  • belian melalui akaun emas GAP atau pun emas fizikal bar emas/dinar
  • dapat 20 tiket cabutan bertuah
TAWARAN PRIORITY DEALER PUBLIC GOLD
  • Pakej Wealth Card RM200 (ada kupon bernilai RM350 untuk emas dan perak)
  • belian melalui akaun emas GAP atau pun emas fizikal bar emas/dinar
  • dapat 50 tiket cabutan bertuah

Oleh itu berikut adalah cadangan yang Mas buat untuk sahabat tadi. Belian minima RM5,000 nya terdiri daripada bar emas seperti di bawah.

1 pc BUNGA EMAS 20g RM4,212, 1 pc Dinar RM896, Wealth Card RM200, Premium RM55 dan jumlah RM5,361 dan jadualnya adalah seperti berikut:

Wealth Card ini mengandungi 0.5 gram emas 999.99 dan pembeliannya mengandungi kupon yang bernilai RM350 dan nama anda akan tercetak di atasnya. Istimewakan! =)

Jadinya jumlah bulan pertama yang boleh dibayar adalah RM200 (wealth card) dan RM573 dengan jumlah amaun hanyalah RM773 dan bulan seterusnya hanyalah RM510. Waaahhhh kan jauh lebih rendah dari syarat asal yang berjumlah RM42,400 tadi tu. Syukur sangat rasanya dapat bantu sahabat ni dengan bajet yang sesuai dengannya. Alhamdulillah.

Desain bar emas BUNGA MAS 20 gram ketulenan 999.99, cantik dan berseni.

Justeru jika anda juga aga kemampuan dengan bajet di atas, Mas cadangkan anda rebut peluang baik ni, sebab apa kelebihan menjadi dealer ni best sebenarnya. Dapat beli emas simpanan sendiri dengan harga diskaun melalui komisen yang kita dapat berdasarkan taraf dealership kita. Dahlah Public Gold jual harga emas ketulenannya ikut harga pasaran dunia yang jauh lebih rendah, dapat pula diskaun belian simpanan sendiri, nanti kawan sebelah beli emas bawah kita pun dapat juga. Hmm nantilah Mas citer panjang bab tu. Ni nak maklumkan peluang super duper best ni dulu. K la anda yang masih nak Mas bantu, jom WA Mas segera tau, sementara peluang masih ada. WA eh terus kepada +60196070105 segera! Haha