Kempen LoveU 3k di PG Mall

Bebaru ni PG Mall mengadakan Loveu 3K Campaign dan ianya masih berjalan. Kempen ini adalah untuk menggalakkan pengguna membuat pembelian barang keperluan di platform PG Mall. Setiap bulan pada 15 dan 30 haribulan, PG Mall akan mengadakan cabutan bertuah bagi pelanggan yang telah membuat belian minima RM30. Alkisahnya awal bulan December bebaru ni, Mas buat…

Tawaran Hebat 11.11 di PG Mall

Sedia maklum bahawa 11.11 yang bakal tiba nanti ni akan ada acara jualan besar-besaran di PG Mall. Ada banyak tawaran yang menarik kerana banyak produk yang dijual pada harga runtuh sebanyak 50% hingga 70%, hari ini saja untuk produk terpilih. Anda yang suka membeli belah pada musim tawaran lebat seperti ini dianjurkan turut sama melihat…

Trend Beli Belah Terkini di PG Mall

Lama saya tak menulis di blog sini. Hari ini terpanggil untuk berkongsi info apa yang menjadi trend terkini beli belah atas talian terutamannya di PG Mall. Beberapa tahun dulu, saya tak pernah tahu akan penggunaan wasap ni, begitu juga dengan e-banking. Biasanya untuk berhubung dengan ramai orang, saya lebih suka telefon dan mesej, namun setelah…

JIMAT RM BELI GELANG EMAS DI PG MALL

Rata-rata kaum wanita memang menggemari emas dalam bentuk barang kemas. Jika sebelum ni Mas dah bagi contoh bagaimana untuk kira kos per gram emas yang di beli dalam hantaran sebelum ni. Hari ni Mas nak kongsi bagaimana untuk anda dapatkan lebih pengjimatan membeli barang kemas di platform PG Mall. Tapi sebelum mula, perkara pertama yang…

Keropok Keping pun ada di PG Mall

Resmi Kudapan Orang Terengganu ni bersama PG Mall meneroka pasaran seluruh Malaysia, Brunei & Singapore. Biar betul, jual keropok jer pun tapi ada di platform PG Mall? Ya betul. Inilah era digital yang semakin berkembang pesat di abad ini. Tak kira apa jua produk anda, selagi ia masih didalam kategori yang dibenarkan PG Mall, ayuh…

PG Mall Medan Pemasaran Produk Era Digital

Ini kisah antara sahabat online yang menyahut perkongsian Mas setelah balik JLT ke36 baru-baru ini. Bila Mas berkisahkan kepadanya mengenai PG Mall adalah peluang terbaik untuk dia pasarkan produk niaganya disitu. Dua hari lepas, Mas dapat berita yang mana produknya telah lulus untuk pameran, walaupun hanya bermula dengan 1 produk yang diluluskan. Beliau mempunyai rangkaian…

Kenapa Produk anda Wajib Ada di PG MALL

Era kini adalah era digital dimana semua produk perniagaan boleh dijual di atas talian. Kuasa membeli diatas talian tersangatlah besar biar apa pun keadaan ekonomi negara mahupun individu itu sendiri. =) Ia terbukti dengan kemunculan pelbagai platform atas talian yang memberi peluang banyak untuk usahawan memasarkan produk  mereka diatas talian dengan lebih mudah dan cepat….