Sedia maklum bahawa 11.11 yang bakal tiba nanti ni akan ada acara jualan besar-besaran di PG Mall. Ada banyak tawaran yang menarik kerana banyak produk yang dijual pada harga runtuh sebanyak 50% hingga 70%, hari ini saja untuk produk terpilih. Anda yang suka membeli belah pada musim tawaran lebat seperti ini dianjurkan turut sama melihat kepada harga tawara yang dibuat untuk jongkong emas k. Biasanya masa ni harga jongkong emas sangat rendah, baguslah untuk membuat simpanan tambahan dengan harga yang lebih jimat. =)

Dikhabarkan bahawa jika anda membeli minima RM100, anda berpeluang untuk memenangi cabutan bertuah yang mempunyai hadiah terbesar iaitu 10g jongkong emas. haa bestkan. Ya lah dahlah buat belian lepas tu ada peluang pula untuk dapat hadiah EMAS, saya memang suka bab ni sebab PG Mall memang selalu melakukan ini sebagai penghargaan kepada pelanggan mereka. Ada rezeki, dapatlah insyaallah.

Mohon kena berdaftar dulu untuk membuka akaun PG Mall secara percuma kerana anda pasti mahu merebut peluang baik ini. Caranya klik pautan ini:

http://bit.ly/2rkwU5J

  • Selepas berdaftar akaun anda, mohon verify emel anda sejurusnya untuk mendapat manfaat menerusi transaksi di PG Mall.
  • Muat turun aplikasi PG Mall di telefon bimbit anda dan dapatkan TUNAI segera RM3 di akaun C Wallet anda.

Kelebihan PG Mall adalah anda berpeluang untuk mendapat 3 jenis hadiah setiap hari dalam bentuk tunai, kupon, gold bar atau dirham (hanya satu hadiah dari 4 hadiah ini diberi pada satu masa) :

  • Shake the world – ikon globe dalam aplikasinya boleh di goncang 2 kali sehari setiap 12 jam.
  • Whats in the box – pada laman sesawang PG Mall ada ikon kotak. Sila klik kotak ini dan lihat hadiah setiap hari yang disediakan khas untuk anda sama seperti di atas.

Gunakan sebaiknya hadiah anda untuk membuat belian di PG Mall barang keperluan dengan harga yang jauh lebih rendah dan JIMAT. Oh ya untuk sesiapa yang suka membeli perkakas dekorasi kek, jemput singgah di kedai Daffodil Crafts untuk harga penjimatan luar biasa 50%-65% DISKAUN bagi produk terpilih. Ambil peluang hebat ini ya kerana setiap belian anda berhak mendapat REBAT TUNAI sebanyak 0.5%.

Selamat mencuba. =)