Tawaran Ansuran 10 kali untuk 1 dinar dan ke atas

Waaaah bila Mas mula dengar tawaran menarik ni, rasa nak melompat bintang. Apa taknya tawaran EPP10 atau ansuran 10kali bayar untuk 1 dinar yang biasanya hanya diberi untuk EPP4 (ansuran 4 kali bayar). Best kan! Macam tak percaya pun ada hahaha tapi ini berita benar k, sempena dengan fb live En Shukor Hashim 1 Oktober 2019.

Justeru Mas nak kongsi dengan lebih ramai orang apa yang ada lagi dalam tawaran tersebut. Untuk makluman semua, tawaran tersebut sah sehingga 7 Oktober 2019, 11.59 malam sahaja ya. Justeru pastikan anda ambil peluang baik ni, sebab bajet bulanannya sangat mampu milik dan masih di aras rendah, insyaallah tak sampai RM100 sebulan. Tapi jika anda ada bajet yang jauh lebih tinggi, anda juga masih boleh buat ansuran 10 kali bayar ini dengan belian emas bar yang lebih tinggi grams ok, so jangan risau semuanya disediakan tawaran hebat untuk anda nikmati hari ini. =)

TAWARAN 1 EPP10
  • Belian emas fizikal seperti syiling emas (dinar) dengan 1 dinar ke atas & bar emas 10 gram ke atas dengan kaedah EPP10 (easy purchase payment 10x) atau pun belian mudah bayar (ansuran 10 kali).
  • Ikat harga hari ini dan buat ansuran setiap bulan selama 10 bulan.
  • Fi untuk premium EPP akan di ketepikan/tiada caj untuk tawaran ini
  • ia mampu milik dan bajet rendah
  • dapat masuk cabutan bertuah, 1 dinar = 1 cabutan; 10 gram = 2 cabutan
BELIAN BAR EMAS/JONGKONG EMAS 1 KILO
  • Diskaun RM500
  • Waive EPP premium fee
  • Cabutan bertuah untuk 10 tiket
TAWARAN DEALERSHIP PUBLIC GOLD
  • dengan hanya belian RM5,000 dan ke atas
  • turut beli pakej WEALTH CARD RM200 (ada kupon bernilai RM350 untuk emas dan perak)
  • belian melalui akaun emas GAP atau pun emas fizikal bar emas/dinar
  • dapat 20 tiket cabutan bertuah
TAWARAN PRIORITY DEALER PUBLIC GOLD
  • Pakej Wealth Card RM200 (ada kupon bernilai RM350 untuk emas dan perak)
  • belian melalui akaun emas GAP atau pun emas fizikal bar emas/dinar
  • dapat 50 tiket cabutan bertuah
PROMOSI BUYBACK atau BELIAN SEMULA
  • Jual 250 gram jongkong emas kepada Public Gold x 2 ketul, dapat extra RM250 dari harga jualan semasa
  • Jual 1 kilo jongkong emas kepada Public Gold, dapat extra RM500 dari jualan harga semasa

Ok itu saja tawaran hebat dari kami di Public Gold kali ini, ada sesiapa yang perlukan bantuan, bagitau Mas k. Boleh WA terus kepada +60196070105 untuk Mas bantu anda dapatkan peluang baik ni. Terima kasih semua =)