Tawaran Hebat 11.11 di PG Mall

Sedia maklum bahawa 11.11 yang bakal tiba nanti ni akan ada acara jualan besar-besaran di PG Mall. Ada banyak tawaran yang menarik kerana banyak produk yang dijual pada harga runtuh sebanyak 50% hingga 70%, hari ini saja untuk produk terpilih. Anda yang suka membeli belah pada musim tawaran lebat seperti ini dianjurkan turut sama melihat…

Terbaru di Akaun GAP Anda

Haa ini antara feature terkini yang ada di akaun GAP Public Gold personal anda ya. Anda boleh buat tukaran emas anda di akaun GAP ke bentuk tunai di C Wallet PG Mall. namun harus di ingatkan C Wallet bukanlah tempat ana mengeluarkan wang tunai melainkan di C Wallet tunai anda boleh digunakan untuk membuat belian…

3 Cara Mudah Beli Emas

Ada kala perkataan ‘beli’ agak menggerunkan ramai orang kerana ia memberi makna seolah duit kita habis untuk membeli emas. Sebenarnya dalam konteks ini, “beli emas” adalah membawa maksud menukarkan nilai duit tunai anda ke dalam bentuk emas yang memberi lebih nilai kepada pemiliknya. Hakikatnya duit anda tidak kehabisan tetapi ia telah ditukarkan kepada bentuk lain…

Trend Beli Belah Terkini di PG Mall

Lama saya tak menulis di blog sini. Hari ini terpanggil untuk berkongsi info apa yang menjadi trend terkini beli belah atas talian terutamannya di PG Mall. Beberapa tahun dulu, saya tak pernah tahu akan penggunaan wasap ni, begitu juga dengan e-banking. Biasanya untuk berhubung dengan ramai orang, saya lebih suka telefon dan mesej, namun setelah…

Apa disebalik PG KOD anda.

Alhamdulillah untuk semua yang dah ada PG KOD, ini bermakna anda dah berjaya membuka akaun Public Gold untuk simpanan emas. Tahniah. Dengan PG KOD tersebut anda boleh mengakses 3 akaun yang berikut: Public Gold www.publicgold.com.my PG Mall di www.pgmall.my Aurora Italia di www.auroraitalia.net Public Gold di www.publicgold.com.my Apabila anda mengakses website PUBLIC GOLD, anda boleh…

JIMAT RM BELI GELANG EMAS DI PG MALL

Rata-rata kaum wanita memang menggemari emas dalam bentuk barang kemas. Jika sebelum ni Mas dah bagi contoh bagaimana untuk kira kos per gram emas yang di beli dalam hantaran sebelum ni. Hari ni Mas nak kongsi bagaimana untuk anda dapatkan lebih pengjimatan membeli barang kemas di platform PG Mall. Tapi sebelum mula, perkara pertama yang…

Keropok Keping pun ada di PG Mall

Resmi Kudapan Orang Terengganu ni bersama PG Mall meneroka pasaran seluruh Malaysia, Brunei & Singapore. Biar betul, jual keropok jer pun tapi ada di platform PG Mall? Ya betul. Inilah era digital yang semakin berkembang pesat di abad ini. Tak kira apa jua produk anda, selagi ia masih didalam kategori yang dibenarkan PG Mall, ayuh…

PG Mall Medan Pemasaran Produk Era Digital

Ini kisah antara sahabat online yang menyahut perkongsian Mas setelah balik JLT ke36 baru-baru ini. Bila Mas berkisahkan kepadanya mengenai PG Mall adalah peluang terbaik untuk dia pasarkan produk niaganya disitu. Dua hari lepas, Mas dapat berita yang mana produknya telah lulus untuk pameran, walaupun hanya bermula dengan 1 produk yang diluluskan. Beliau mempunyai rangkaian…

Kenapa Produk anda Wajib Ada di PG MALL

Era kini adalah era digital dimana semua produk perniagaan boleh dijual di atas talian. Kuasa membeli diatas talian tersangatlah besar biar apa pun keadaan ekonomi negara mahupun individu itu sendiri. =) Ia terbukti dengan kemunculan pelbagai platform atas talian yang memberi peluang banyak untuk usahawan memasarkan produk  mereka diatas talian dengan lebih mudah dan cepat….