Aurora Italia

Jarang sekali mas buka cerita mengenai barang kemas Aurora Italia yang dari Italy nun. Sebenarnya Public Gold adalah satu-satunya pengedar sah lagi tunggal untuk jenama barang kemas ini.

 Apa yang menariknya emas Aurora Italia ni berketulenan 750 dan ia bersifat lebih keras dan sangat sesuai untuk dibuat charms yang comel cinoet cam charms Aurora Italia ni. Ini juga adalah kualiti emas standrad antarabangsa, berbanding dengan di negara kita yang lebih terkenal dengan emas 916 untuk barang kemas.

  • barang kemas buatan handmade dari Itali
  • ketulenan emas 750 kerana ia lebih sesuai, keras dan tahan lasak
  • kualiti premium dengan stardard antarabangsa
  • harga sangat berpatutan dan mampu milik buat semua lapisan dan golongan wanita
  • desain charms yang pelbagai namun setiap charms datang dengan unit yang terhad
  • desain charms Aurora Italia ikut tema dan sesuai untuk anda yang mempunyai impian sebagai motivasi diri
  • sesuai dipakai harian dan boleh dibuat lasak
  • ada jaminan 1/2 tahun untuk tukaran baru sekiranya ia rosak akibat daripada pengilang (manufacture defect) dari tarikh belian Aurora Italia
  • boleh dijual atau trade in dengan kadar pertukaran adalah 70% untuk bangle dan 50% untuk charms di Public Gold atau mana-mana kiosk Aurora Italia yang berhampiran

Teringat pengalaman lama ketika memakai gelang emas 916 untuk charms berbentuk hati, cantik kan. Biasa orang perempuan suka bentuk love love ni. Namu apa yang berlaku adalah, apabila ia dipakai setiap hari dan dengan sifat-sifat kelembutan diriku ini hahahaha, charms tersebut menjadi kemek. Sebab dalam charms biasanya kosong. Emas 916 sifatnya agak lembut untuk barang kemas dan kebarangkalian untuk kemek atau berubah sifatnya dari bulat menjadi leper itu agak tinggi. Tertakluk kepada bentuk barang kemas tu ok. Bila kejadian charm berbentuk love itu kemek, maka hatiku juga seakan kemek, hahaha gurau lah! Rasa cam kurang bestlah kan nak pakai. Sudahnya nak kena repair bagai.

Tahun lepas, bila Mas attend kelas seminar percuma Public Gold ada tajuk mengenai Aurora Italia ni, barulah Mas tau rupanya ooohhh ada emas yang lebih sesuai untuk charms comel-comel gini. Barulah best untuk pakai lasak seharian. Tak perlu risau charms tu kemek ka bengkok ka sebab insyaallah kalau setakat sikit-sikit punya terpeleok tu, charms tu tetaplah kukuh seperti sediakala. Ada kisah Mamagold cerita yang beliau pernah tertanggal satu charms dan selepas seminggu terjumpa charm tersebut terselit dibawah penyendal pintu rumah beliau. Alhamdulillah charmnya masih elok seperti tiada apa yang berlaku. bayangkan apa jadi untuk emas 916 yang terkepit bawah pintu, kebarangkalian untuk kemek sangatlah tinggi.

Jom jenguk katalog Aurora Italia edisi baru disini: https://www.auroraitalia.net/e-catalogue?v=201

Panjangla pulak bercerita kan. Seronok juga kisah barang kemas ni, asyik cerita gold bar dengan sahabat semua. Mana tau ada yang memang sedang mencari dan mahu hadiah untuk diri sendiri. Naaah klik link bawah ini untuk daftar tau, kena daftar ler dulu baru boleh buka akaun. Even nak tengok saja pun elok daftar jer dulu =)

Klik sini: http://bit.ly/2RuAbb3

atau boleh wasap terus kepada www.wasap.my/60196070105/auroraitalia

Nota: semua gambar dan video diatas milik ehsan tim Aurora Italia